Lækre hverdagsopskrifter

Grøntsagspølsehorn – Sunde pølsehorn med grøntsager

Grøntsagspølsehorn – Sunde pølsehorn med grøntsager
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

En nem og mættende opskrift på sunde pølsehorn lavet på grøntsager som broccoli og gulerødder. De er også tilsat havregryn og æg, hvilket gør, at proteinindholdet er højt og de mætter også meget på grund af havregrynene. De er den perfekte sunde frokost og er også gode som en sund snack.

Ingrediensliste

  • 4 æg
  • 200 g. gulerødder
  • 400 g. broccoli
  • 1 tsk. bagepulver
  • 30 g. sesamfrø
  • 90 g. havregryn
  • 1 tsk. salt
  • 10 pølser

Fremgangsmåde

1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og broccoli meget fint. Vi brugte en minihakker.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og sesamfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så sesamfrø og havregryn kan suge noget af væsken. Hvis dejen stadig er meget våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn.
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen. Et godt tip: læg en klump “dej” på bagepladen. Herefter placeres pølsen ovenpå og der lægges et “låg” af dej ovenpå pølsen igen.
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.

Bedøm denne ret

Opskrift på de lækreste sunde pølsehorn, som er fyldt med grøntsager og som mætter godt. De er perfekte som en del af en sund madpakke, frokost eller som aftensmad.

De er lavet med broccoli, gulerødder og havregryn. Så det er ene gode og sunde sager, som passer godt ind i en sund livsstil.

Vi har dem også ofte med i skole eller på arbejde, da vi godt kan have dage, hvor vi ikke er så gode til at huske at få grøntsager indenbords også. Så er det dejligt at kunne spise 2 af dem her og tænke på, at man samtidig får spist en masse grønt.

Vi elsker at udvikle opskrifter på sund mad, som er let at lave, da vi ved, at mange af jer som følger med, har en travl hverdag. De her består af simple ingredienser, som kan købes i ethvert supermarked.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag